Pokretne stepenice i trake
EnglishFrenchGermanItalianSerbianSpanishTurkish
  • Registracija

Eskalatori

Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

Rešenja za veliki promet na aerodromima, u podvožnjacima i metroima. Projekti javnog transporta su određeni kompleksnim specifikacijam i standardima visokog kvaliteta, uključujući bezbednost putnika, raspoloživost i održavanje.Svaki projekat je prilagođeno rešenje koje ispunjava specifične zahteve i individualne potrebe.

Dodatne informacije

  • Ime: Eskalator
  • Oznaka: A10
  • Opis:

    Standardni paket obuhvata gotova rešenja prema najčešćim potrebama klijenata i nudi sklad cene i kvaliteta.Laka ugradnja, mogućnost štednje energije dopunjuje svojom uzbudljivom paletom boja, promenjivim dimenzijama za što bolju prilagodljivost kao i brojnim karakteristikama koje smanjuju troškove rada.

  • Karakteristike:

    Proširuje vaše mogućnosti u velikoj meri. Za najzahtevnije objekte i velike visine dizanja.Zadovoljavanje potreba klijenata takođe predstavlja fleksibilnost.Potpun asortiman opcionalnih dizajnerskih rešenja poput staklenih ograda, rukohvata u raznim bojama, kao i aluminijumske ili čelične podne ploče prilagođavaju se svakoj situaciji. Pokretna traka postaje optički integrisan deo svakog arhitektonskog rešenja.

Pročitano 4594 puta
Nalazimo se:
Ulica Kružni put bb
11309 Leštane, Srbija
Radno vreme:
Radnim danima: od 08:00 do 16:00
Vikendom: od 08:00 do 12:00 (dežurna služba)

ISO 9001 ISO 14001 OHSAS 18001 Excellent SME

           

Preduzeće ANND Vasić d.o.o. poseduje ISO sertifikat prema standardima 9001:2008, 14001:2004 i OHSAS 18001, registracioni broj 7378OMS001 za usluge trgovine, održavanja i remonta liftova i pokretnih stepenica, proizvodnje i montaže liftova, delova za liftove kao i za izradu projekata.

Humanitarne akcije

Naše preduzeće u skladu sa svojim mogućnostima izdvaja sredstva za učešće u finansiranju - donatorstvu humanitarnih, kulturnih i sportskih organizacija, kao i za lečenje bolesnih osoba. Opširnije...